Klankrelaxatie

Klankrelaxatie zorgt voor een diepe ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

Met behulp van klankschalen, stemvorken en mijn stem dompel ik je onder in een rustgevend klankbad: al liggend word je helemaal omgeven door en doordrongen van klank. De typische klank van de klankschalen creëert vaak meteen een rustgevend effect. In combinatie met mijn stem wordt dit effect nog versterkt. Elke sessie wordt steeds afgestemd op jouw individuele noden zodat je helemaal tot rust kan komen en je je herbrond en weer opgeladen voelt. 

Voorafgaand aan de eigenlijke klankrelaxatie is er ruimte voor een (kort) gesprek waarin we bespreken waarom je nood hebt aan relaxatie. Aansluitend op de eigenlijke klankrelaxatie bespreken we hoe je de sessie ervaren hebt en gaan we samen na of er eventueel nood is aan (een) vervolgsessie(s). Indien nodig kan de klankrelaxatie gecombineerd worden met levensbegeleiding (zie ‘levensbegeleiding’) en/of PSYCH-K® (zie ‘PSYCH-K®’).

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en het tarief is €75,-

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op!

Hans Luyten, gediplomeerd soundhealer

 

Belangrijke opmerking:

een sessie (klankrelaxatie, levensbegeleiding, PSYCH-K®) vervangt op geen enkele wijze een medische behandeling, d.w.z. dat geen enkele van de gebruikte methodes een diagnose stelt, een ziekte behandelt of geneest. Bij fysieke en/of psychische gezondheidsproblemen dient men dus steeds en in eerste instantie een arts te raadplegen.