Levensbegeleiding

Als levensbegeleider (of life coach) wil ik je helpen om je leven weer in handen te nemen. Ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen, emotionele blokkades of elementen in de persoonlijkheid leiden er soms toe dat we het gevoel hebben vast te zitten. We zien het dan niet meer zien zitten en het lijkt alsof het leven niet meer stroomt. In een sessie  levensbegeleiding ga ik met jou op zoek naar een nieuw perspectief (= een ruimer bewustzijn) waardoor de dingen weer helder worden en je opnieuw greep krijgt op je eigen leven. Als levensbegeleider streef ik ernaar dat je je levensvreugde (her)vindt, dat je je geïnspireerd voelt om je leven in eigen handen te nemen. Meer concreet zoek ik samen met jou naar:

  • oplossingen van de problemen die je op je levensweg tegenkomt;
  • antwoorden op levensvragen (vragen die te maken hebben de zin/betekenis van het leven);
  • inzicht in ongebruikte mogelijkheden en talenten.

Ik reik je ook praktische tips en/of middelen aan om innerlijk harmonie, rust en vreugde te ervaren en om je leven (opnieuw) vorm te geven. Indien gewenst of nodig kan de levensbegeleiding gecombineerd worden met klankrelaxatie (zie ’klankrelaxatie’) en/of PSYCH-K® (zie ‘PSYCH-K®’). Een gecombineerde toepassing van de verschillende disciplines waarin ik thuis ben, werkt meestal zeer diepgaand.

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en het tarief is €75,-

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op!

 Hans Luyten, gecertificeerd levensbegeleider

  

Belangrijke opmerking:

een sessie (klankrelaxatie, levensbegeleiding, PSYCH-K®) vervangt op geen enkele wijze een medische behandeling, d.w.z. dat geen enkele van de gebruikte methodes een diagnose stelt, een ziekte behandelt of geneest. Bij fysieke en/of psychische gezondheidsproblemen dient men dus steeds en in eerste instantie een arts te raadplegen.