PSYCH-K®

PSYCH-K®: herschrijf jouw negatieve software 

 

Heb je last van minderwaardigheidsgevoelens? 
Last van faalangst, perfectionisme, laag zelfbeeld, uitstelgedrag?
Belemmeren allerlei persoonlijke en professionele problemen je geluk? 
Houden je relaties moeilijk stand? 

Wel, wist je dat ongeveer 95 procent van onze handelingen en overtuigingen automatisch geprogrammeerd zijn in ons onderbewustzijn? Als die overtuigingen negatief zijn, dan belemmeren ze ons in onze communicatie, relaties, werk en gezondheid
Dus: als je die overtuigingen in je onderbewustzijn kunt ombuigen, neem je je leven zelf in handen. PSYCH-K®is daarvoor jouw instrument.

 

Wat is PSYCH-K®?
PSYCH-K® is een methode waarmee je de software van je geest herschrijft. En zo verander je je leven. Het is een proces dat de standaardmethoden van visualisatie, wilskracht en positief denken overstijgt. PSYCH-K® is een baanbrekende aanpak die:
– niet invasief en snel is;
– je leven verandert;
– je stress reduceert;
– je welzijn bevordert. 
PSYCH-K®maakt veranderingen mogelijk op het niveau van je onderbewustzijn. Die plek waar het merendeel van onze overtuigingen zit.

 

Wat zijn overtuigingen?

Overtuigingen zijn de conclusies die we zelf trekken uit eerdere ervaringen. Die conclusies zitten opgeslagen in ons onderbewustzijn, op onze harde schijf. Ze bepalen dus in het hier-en-nu hoe jij je gedraagt. Ze vormen het fundament van je persoonlijkheid. Waardevol of waardeloos? Bekwaam of onbekwaam? Afhankelijk of onafhankelijk? Je bent geprogrammeerd! En die geprogrammeerde overtuigingen beïnvloeden je gemoedstoestand, je relaties en je zelfwaarde. Tijd dus voor een herprogrammering in de richting van een gelukkiger leven!

 

Hoe werken onze hersenen?

Ons brein bestaat uit twee hersenhelften, met elk hun ‘specialisatie’. Iedere hersenhelft stuurt aan, verwerkt informatie en lost problemen op. De linkerhersenhelft stuurt ons meer rationele gedrag, terwijl de rechterhersenhelft eerder onze creativiteit, intuïtie en ons emotionele gedrag bepaalt. Functioneren beide hersenhelften in evenwicht? Dan functioneren we optimaal.

Maar helaas veroorzaken onze verschillende levenservaringen een dominantie van één van beide hersenhelften. Hoe groter de emotionele lading is die verbonden is aan een bepaalde situatie uit het verleden, hoe groter de kans dat dit de referentie wordt voor alle volgende vergelijkbare situaties waarin je je bevindt. Automatisch zal diezelfde ene hersenhelft reageren, waardoor we helaas niet over ons volle potentieel beschikken en in stress of conflictsituaties ‘overleven’.

 

Hoe werkt PSYCH-K®?

Met PSYCH-K® kun je de communicatie tussen je twee hersenhelften versterken. Zijn de hersenhelften even sterk? Dan handel, reageer en communiceer je adequaat. Je beschikt dan over je volle potentieel. PSYCH-K® helpt je communiceren met je onderbewuste. Door je hele brein te gebruiken, en dus niet die ene dominante hersenhelft, vervang je binnen enkele minuten oude belemmerende overtuigingen door nieuwe ondersteunende overtuigingen. 

 

Is PSYCH-K® iets voor jou?

Rust en vrede in jezelf vinden is het doel van PSYCH-K®. Raak je niet vooruit in je leven? Bepaalt onverwerkt verlies jouw doen en laten? Sta je verbaal of emotioneel niet sterk? Dan helpt PSYCH-K® jou vooruit. 

Voor elk aspect in je leven kan PSYCH-K®een ondersteuning bieden:

  • problemen aanpakken in je relaties, zowel privé als op het werk
  • een laag zelfbeeld opkrikken en meer zelfvertrouwen krijgen
  • omgaan met onverwerkt verlies, zoals een overlijden, miskraam, abortus of echtscheiding
  • succesvol je doelen bereiken, ook voor studies
  • persoonlijke kracht vinden in alles wat je onderneemt
  • zorg dragen voor je lichaam en streven naar een goede gezondheid

Kortom: PSYCH-K® helpt jou je eigen leven creëren, in rust en vrede. Alles wat moeilijk en zwaar is en stress geeft, kun je transformeren in gemakkelijk en licht, rustgevend en vrij.

Bron: www.myceleste.eu

 

Om de werking van PSYCH-K® te ondersteunen combineer ik PSYCH-K® vaak met klankrelaxatie. Het is vaak ook interessant om PSYCH-K® in te schakelen bij levensbegeleiding.

 

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en het tarief is €75,-

 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op!

 

Hans Luyten, gecertificeerd PSYCH-K® Facilitator

 

Belangrijke opmerking:

een sessie (klankrelaxatie, levensbegeleiding of PSYCH-K®) vervangt op geen enkele wijze een medische behandeling, d.w.z. dat geen enkele van de gebruikte methodes een diagnose stelt, een ziekte behandelt of geneest. Bij fysieke en/of psychische gezondheidsproblemen dient men dus steeds en in eerste instantie een arts te raadplegen.